2024.5

Nyheter

• Dashboard - Automatisk process
    En ny graf som visar hur stor andel av fakturorna som går igenom hela fakturaprocessen utan någon manuell åtgärd.

• TAF - Kopiera föregående/mallar/vanligaste
    Det är nu möjligt att kopiera kontering från föregående faktura och använda konteringsmallar vid kontering med TAF-funktion.

• Om inget förfallodatum finns sätts förfallodatum utifrån leverantörens betalningsvillkor
    Vid användning av Capture, om en faktura saknar förfallodatum sätts ett datum utifrån leverantörens betalningsvillkor.

• Ny inställning som förhindrar SSO-användare från att logga in manuellt
    Ny inställning som kräver att användare loggar in med Single Sign On.

• Hantering av ogiltiga fakturauppgifter när du skickar fakturor i bunt
    Det finns nu bättre felmeddelanden om fakturadata är ogiltiga när man använder bunthantering.

Ordermatchning

• Matchstatus har lagts till i CheckArticle
    Kolumnen MatchStatus har lagts till i alla köer med fakturor i CheckArticle-steget.

• CheckArticle har samma automatisering som CheckOrder
    En automatisk matchning har implementerats i CheckArticle-steget.

• Filter läggs till från "klickad" kolumn
    När du öppnar artikelsökningsformuläret beror det filter som läggs till på vilken kolumn du öppnar formuläret från.

Buggar

• Enter för att bekräfta rad fungerar inte i TAF-indikatorfält
    Det var inte möjligt att uppdatera konteringsrader med Enter i TAF-indikatorfält.

• Faktura kan vidarebefordras utan valuta
    Det var möjligt att vidarebefordra en faktura i flödet utan valuta.

• Det går inte att ladda ner bilaga från Capture e-faktura (XML) i MediusGo
    Det gick inte att ladda ner bilagor från Capture e-invoice när dessa var i XML-format.

• Går inte att spara ändringar när man bläddrar till nästa faktura
    Om man gjorde ändringar i en faktura gick det inte att spara innan man bläddrade vidare till en annan faktura.

• Möjligt att periodisera moms
    Det var möjligt att periodisera momskonteringsrader trots att AllowVATPeriod var Nej.

• Markören "försvinner" efter inmatning av konto.
    Ibland försvann markören när man tabbade från Kontofältet.

• Droplista för åtgärd på konteringsrad är aktiv på TAF-barnrader
    Droplista för att välja radåtgärd var aktiv på TAF-barnrader när den inte borde vara det.

• TAF - Barnrader ändrar ordning på arkiverade fakturor
    Om man redigerade konteringen på arkiverade fakturor med TAF-kontering så ändrade barnraderna ordning.