Instansmeddelande

Observera!

Instruktionerna i denna artikel gäller inte MediusGo nya gränssnitt, dvs om du loggar in via app.mediusgo.com.

I administrationsverktyget, under Organisation - Instansmeddelande, finns ett verktyg för att skriva ett internt meddelande till hela företaget.

Skriv texten i rutan och klicka på Spara. Texten kommer att synas i en gul banner i överkanten av fönstret i MediusG. Meddelandet kan vara max 130 tecken.