Funktioner i vänstermenyn

Översikt

Översikt är den första sidan som syns när du loggat in. Här ges en överskådlig bild över dina Ej inskickade utlägg och dina Ej inskickade utläggsrapporter.

Nytt utlägg

Det fungerar lika bra att klicka på Nytt utlägg i vänstermenyn för att skapa ett nytt utlägg, som att klicka på plustecknet på Översikt.

Utläggsrapporter

Under Utläggsrapporter ser du information om alla dina pågående och tidigare inskickade rapporter.

Att göra

Under Att göra har du din egen lista med Att göra och Avklarade ärenden, till exempel om du har mailat in kvitton som behöver registreras till en organisation som utlägget avses. Om du attesterar utläggsrapporter får du här notis om att du har utläggsrapporter att attestera.

Meddelanden

Här samlas alla dina meddelanden du tar emot via tjänsten.

Inställningar

Under Inställningar ändrar du inställningarna på ditt personliga användarkonto. Du kan i den vyn ändra språk och datumformat samt byta lösenord, mailadress eller ändra/lägga till en profilbild.

Här kan du också aktivera automatisk tolkning av dina kvitton, vilket innebär att appen läser ut belopp, moms och datum automatiskt.

Du kan även slå på och av funktionen som gör att appen automatiskt räknar ut moms på dina utlägg efter att du fyllt i ett totalbelopp på utlägget.

Maila in kvitton

Om du får kvitton till din mail kan du enkelt vidarebefordra dessa till expense@emea.medius.com. Tänk på att du måste skicka kvittot från en mailadress som är registrerat på ditt användarkonto. Du kan lägga till fler mailadresser under Inställningar på webben.