Skicka in dina utlägg till din arbetsgivare

Utläggen sparas på sidan Översikt under Ej inskickade utlägg.

Klicka på plustecknet och välj Skapa utläggsrapport.

Namnge din utläggsrapport och bocka i de utlägg som ska ingå i rapporten.

• Klicka på Förhandsgranska för att få upp en förhandsvisning av rapporten. Kontrollera att all information och alla bilder är korrekta.

• Klicka på Spara om du vill spara din utläggsrapport och färdigställa senare. Du hittar din sparade rapport på Översikt under Ej inskickade rapporter.

• Vill du skicka in utläggsrapporten direkt klickar du på Skicka in. Rapporten skickas då in till din organisation som hanterar den vidare.