MediusGo Expense i administrationsverktyget

MediusGo Expense är ett tillägg för kvittohantering i MediusGo som kräver en egen licens, har ni inte denna och vill veta mer kontakta oss genom att registrera ett supportärende i kundportalen.

Uppsättningen av MediusGo Expense i administrationsverktyget består av tre steg.

1. Aktivera bolag

Om ni har satt upp nya bolag som ska använda Expense måste dessa föras över. Kontakta oss genom att registrera ett ärende i kundportalen så hjälper vi er med det.

2. Aktivera administratörer

För att aktivera de användare som ska administrera Expense i MediusGo går man in på Organisation - Användare och öppnar den användare som är aktuell.

Markera bolaget under Användarens bolag. Under Användaregenskaper på bolag finns nu en flik som heter AscendoExpense.

Gå till den fliken, fyll i anställningsnr och att användaren ska ha administratörsrättigheter för Expense och klicka sen på den blå knappen Skapa användare i Expense.

Om en befintlig administratör i Expense har ändringar i de fält som finns på fliken klickar man på den blå knappen Uppdatera användare i Expense.

3. Lägg till konteringsdimensioner

För att lägga till konteringsdimensioner går man in på Systemkonfiguration - Konteringssträng och öppnar den dimension som är aktuell.

Klicka på den blå knappen Synka dimension med Expense.