Skapa konto och ladda ner appen

Skapa konto

När du blivit inbjuden att använda MediusGo Expense genereras ett välkomstmail med information och en länk att aktivera ditt användarkonto. Inbjudan kommer från person som administrerar den organisationen du ska göra utlägg för.

1. Klicka på Aktivera konto i mailet och fyll i dina personliga uppgifter.
  2. Klicka på Skapa konto.

Ladda ned appen och kom igång

Ladda ned appen MediusGo Expense från App Store eller Google Play. Öppna appen och logga in med dina användaruppgifter.

Tillhör du fler än en organisation kan du enkelt växla mellan organisationerna genom att swipa sidledes högst upp på sidan.