Problem vid inloggning

Det finns en del felmeddelanden som kan visas vid inloggning, nedan följer en beskrivning av vad några av dessa beror på och hur detta ska hanteras.

Server error/Runtime error

Om du, direkt efter att du loggat in får meddelandet Server error/Runtime error behöver du göra två saker.

1. Rensa Cache och Cookies i webbläsaren. Hur du gör detta finns beskrivet i artikeln Rensa Cookies och Cache

2. Om du använder ett bokmärke för att komma till inloggningssidan, kolla att det pekar mot den URL du fått för inloggning, det ska inte peka mot idp.mediusgo.com.

Om bokmärket pekar mot fel adress redigera det eller ta bort det och skapa ett nytt enligt instruktionerna i artikeln In- och utloggning.

Invalid_request

Om du, efter att du loggat in, inte kommer in i applikationen utan får en vit sida med meddelandet Invalid_request beror detta på ett felaktigt bokmärke eller att du skrivit in fel URL.

Redigera det bokmärke du använt så att det pekar mot den URL du fått för inloggning, det ska inte peka mot idp.mediusgo.com. Alternativt att du tar bort det bokmärke du använt och skapar ett nytt enligt instruktionerna i artikeln In- och utloggning

Inloggad som xxx@xxxx

Om du, efter att du loggat in, inte kommer in i applikationen utan bara får ett meddelande att du är inloggad beror detta på ett felaktigt bokmärke eller att du skrivit in fel URL.

Redigera det bokmärke du använt så att det pekar mot den URL du fått för inloggning, det ska inte peka mot idp.mediusgo.com. Alternativt att du tar bort det bokmärke du använt och skapar ett nytt enligt instruktionerna i artikeln In- och utloggning

Sidan fungerar inte

Är du en ny användare som inte loggat in tidigare, be din administratör kontakta vår support genom att registrera ett ärende i vår kundportal