Rensa Cookies och Cache

Hur man rensar cache-minnet ser lite olika ut beroende på vilken webbläsare som används

Edge

1. Klicka på de tre prickarna uppe till höger för att öppna menyn.
  2. Välj "Inställningar"
  3. Välj "Sekretess, sökning och tjänster" i menyn till vänster
  4. Gå till alternativet "Rensa webbdata" och klicka på knappen "Välj vad du vill rensa"
  5. Bocka i rutorna "Cookies och andra webbplatsdata" och "Cachelagrade bilder och filer".
  6. Klicka på "Rensa nu"

Chrome

1. Klicka på de tre prickarna uppe till höger för att öppna menyn.
  2. Välj "Ta bort webbinformation..."
  3. Välj Tidsintervallet "Senaste 24 timmarna"
  4. Bocka i rutorna "Cookies och andra webbplatsdata" och "Cachade bilder och filer".
  5. Klicka på "Rensa data"

Firefox

1. Klicka på de tre strecken uppe till höger för att öppna menyn.
  2. Välj "Inställningar"
  3. Välj "Sekretess och säkerhet" i menyn till vänster.
  4. Scrolla ner till "Kakor och webbplatsdata" och klicka på "Rensa data..."
  5. Bocka i rutorna "Kakor och webbplatsdata" och "Cachat webbinnehåll"
  6. Klicka på "Rensa"