Registrera supportärende i kundportalen

Observera!

Om ärendet gäller en enskild faktura är det bättre att använda supportknappen i fakturafönstret

Om Du stöter på större problem kan Du enkelt registrera ett ärende i vår kundportal.

1. Klicka på Registrera ett ärende överst på denna sida.

För att kunna registrera ett ärende måste Du vara inloggad i portalen så om du inte redan är det kommer Du först till inloggningssidan.
    Har Du inga inloggningsuppgifter, klicka på Registrera dig för att skapa ett konto.
  2. Sidan Skicka in ett ärende visas med din e-postadress angiven
  3. Skriv ett ämne som beskriver Ditt problem
  4. När Du tabbar ur ämnesraden visas ett antal artiklar till höger som är relaterade till ditt ämne. Kolla igenom dessa för att se om du hittar något som löser Ditt problem.
    • Om Du hittar svaret i artiklarna klickar Du Avbryt
    • Om Du inte hittar svaret skriver, gå vidare till nästa punkt.
  5. Välj typ av ärende
  6. Beskriv ditt problem så noggrant du kan och ta med informationen i rutan nedan beroende på vad ärendet gäller.
  7. Bifoga gärna skärmbilder som visar det problem du upplever så är det lättare för oss att hjälpa dig!

För snabbare hantering av ärendet skicka med följande information!

Om det gäller en enskild faktura använd istället supportknappen i fakturafönstret

Skriv in följande information i ärendet beroende på vilket problem du har:

Capture/Verifieringen:
  • Fakturanr - om fakturan ligger kvar i verifieringen
  • FakturaID - om fakturan gått vidare, finns i sektionen Övrigt på fakturan
  • Beskriv problemet
  • 5 fakturaexempel (fakturorna behöver ej ligga kvar i verifieringen)
Kontering:
  • FakturaID, finns i sektionen Övrigt på fakturan.
  • Vilken/vilka konteringsrader gäller det?
  • Vad du vill göra?
  • Vad säger ev felmeddelande?
Sakgranskning/Attest:
  • FakturaID, finns i sektionen Övrigt på fakturan.
  • Vilken/vilka konteringsrader gäller det?
  • Vilken/vilka användare gäller det?
  • Vad säger ev felmeddelande?
Kö för automatiska steg:
  • FakturaID, finns i sektionen Övrigt på fakturan.
  • Vad står i kolumnen Överförd?
  • Om fakturan finns i ekonomisystemet ange Vernr, Ver.serie och Löpnr.
Administrationsverktyget:
  • Beskriv vad du vill göra.
  • Specificera vilket bolag.
  • Vilken användare/roll, konteringsförslag etc handlar det om?

När ärendet är inskickat kan Du följa detta genom att klicka på Mina ärenden överst på sidan.

Där kan Du öppna ärendet och komplettera med mer information.