Samlade filmer om MediusGo

Sidan kommer efterhand att utökas med fler filmer för att ge en bättre överblick över funktioner i nya MediusGo.
Observera att filmerna nedan riktar sig till dig som loggar in via app.mediusgo.com

För alla användare

Alla användare - Inloggning
48 sek
Kort om inloggningen samt information om att du behöver logga in i systemet innan du favoritmarkerar sidan - samt varför.

Alla användare - Översikt inlogg
1.39 min
Allmän övergripande bild av startsidan, roller samt hur du kommer åt undersidorna i systemet - så som Sök, Dashboard osv.

Alla användare - Personliga inställningar
2.08 min
Visar språkinställningar, Ersättare, Ordningen i arbetsöversikten mm

För administratörer

Administratör - Ankomstregistreringen Översikt
1.53 min
Översikt av Ankomstregistreringen samt de olika sektionerna i arbetskön

Administratör - Ankomstregistreringen, Översikt i fakturavy
2.14 min
Allmän information om de olika segmenten när du klickat in dig på en faktura - vad du kan redigera och se

Administratör - Kontering, Använda mall
1.07 min
Hur applicerar jag en konteringsmall på en faktura?

Administratör - Filmer om MediusGo Capture fakturatolkning
Ca 15 minuter totalt
Samlade filmer om funktionen MediusGo Capture för fakturatolkning, snabbaste sättet att få in en faktura till MediusGo

För användare

Användare - Godkänna faktura genom att öppna den
49 sek
Generell information om hur du godkänner en faktura genom att öppna den

Användare - Buntgodkännande
1.26 min
Går igenom funktionen Buntgodkännande i översikten för användare - om detta är aktiverat i er organisation.

Höjdpunkter från Releaser

Release 2024.3 - Höjdpunkter

5.04 min

Höjdpunkter från release 2024.3 och 2024.2.