Skriv ut

För att skriva ut en faktura och/eller fakturadata klickar man på överst i fakturafönstret.

En dialogruta för val av vad som ska skrivas ut öppnas, följande val finns:

AlternativBeskrivning
FakturadataInformation från fakturahuvudet och konteringsraderna skrivs ut.
Fakturabild (ej länkade dokument)Skriver ut fakturabilden. Ej länkade dokument innebär att om ev. ytterligare dokument har bifogats fakturan som bilagor kommer dessa inte att skrivas ut samtidigt. Hur bilagor skrivs ut går att läsa i artikeln Fakturabilden.
MeddelandeSamtliga användarmeddelanden skrivs ut.
Fakturadata och bild på samma sidaUtskriften görs med bild och information på samma sida så att inte separata utskrifter behöver göras. Mindre information än om man väljer att skriva på separata sidor tas med. OBS! Detta alternativ kräver att både Fakturadata och Fakturabild är ibockade.

När du är nöjd med ditt val klickar Du på OK.