Fakturabilden

Fakturabilden visas på flera ställen i applikationen, på alla dessa ställen går det att föra muspekaren över bilden för att visa en meny i den nedre delen av bilden.

• Zooma: De tre knapparna till vänster används för att zooma in, zooma ut och återställa till normal storlek.
  • Antal dokument: Siffrorna indikerar antalet dokument som finns kopplade till fakturan dvs. fakturan och eventuella bilagor. Växla mellan dokumenten med pilarna. Ett dokument kan bestå av flera sidor, då måste Du scrolla ner i bilden för att se nästa sida.
  • Skriv ut: Används för att skriva ut det dokument som visas.
  • Ladda ner: Används för att spara ner det dokument som visas.
  • Maila bilden: Används för att skicka bilden till någon annan. OBS! Detta alternativ finns endast i Fakturafönstret.
    Ett nytt formulär öppnas:

Till vänster visas de dokument som tillhör fakturan. Bocka för de du vill ska följa med mailet.
    Klicka på ett filnamn i listan så visas bilden i mitten av formuläret.
    Fyll i mottagare, ändra ev ämne och skriv ett meddelande.
    Klicka sedan på Skicka.
    Ett systemmeddelande kommer att skapas på fakturan och ikonen kommer att bli blå.
  • Rotera: Används för att rotera fakturabilden