Meddelanden

För att läsa eller svara på meddelanden på fakturan klickar man på ikonen som er ut som en pratbubbla ute till höger i både Arbetsköfönstret och Fakturafönstret.

Siffran i blått visar antalet meddelanden som finns.

Vill Du att meddelandepanelen ska öppnas automatiskt om det finns meddelanden på fakturan ställer Du in detta under Inställningar i den svarta menyn.

Systemmeddelanden och användarmeddelanden visas med olika ikoner i listan.

Skriv meddelande

I den nedre delen av meddelandepanelen finns en ruta för att skriva meddelanden.

Skriv ditt meddelande och klicka på

Tagga användare

Vill du ställa en fråga angående en viss faktura eller få synpunkter från en annan användare kan du skriva @ och välja personen i listan som kommer upp. Möjliga mottagare är användare i samma bolag och meddelandet skickas som ett mail till angiven person med en länk till fakturan

Observera!

Fakturan öppnas som en sökt faktura så för att mottagaren ska kunna svara på meddelandet direkt på aktuell faktura måste parametern AllowSearchMessage vara Ja

Parametern hittas i Administrationsverktyget under Systemkonfiguration - Systeminställningar - Funktioner