Processanalys

Observera!

Instruktionerna i denna artikel gäller inte MediusGo nya gränssnitt, dvs om du loggar in via app.mediusgo.com.

Processanalys är ett verktyg för fakturaadministratörer och används för att få bättre kontroll över verksamhet och fakturahanteringsprocessen.

Klicka på ikonen  i den svarta kolumnen och ett fönster öppnas. Om ikonen är märkt med en stjärna innebär detta att systemet har hittat optimeringsmöjligheter, följ stjärnan för att få veta mer om dessa.

Här visas hur många fakturor som konterats via förslag, hur många fakturor som inte konterats via förslag samt hur många varianter av leverantör, referens och leverantör+referens som finns på dessa fakturor.

Siffrorna gäller de senaste sex månaderna.

Klicka på raden och ett nytt formulär med närmare information visas.

Här visas de olika varianterna av leverantör, referens och leverantör+referens som finns på de fakturor som saknar konteringsförslag. Här ser man också hur många fakturor det handlar om samt hur många olika varianter av kontering som gjorts på dessa fakturor.

Klicka på raden och ett nytt formulär med närmare information visas.

På detta formulär visas de olika konteringar som gjorts på fakturor med samma kombination av leverantör/referens samt på vilken faktura konteringen senast användes. För att direkt skapa ett konteringsförslag klickar man på knappen Skapa konteringsförslag vid det alternativ som ska användas.

Klicka på Tillbaka för att titta på ett annat bolag/förslag eller avsluta genom att stänga formuläret med krysset i övre högra hörnet.