E-fakturor

E-faktura är en elektronisk representation av faktureringsdata från fakturadatafiler som skickas av din leverantör. Även om en E-faktura visuellt liknar en PDF-faktura, kan den vid en första anblick särskiljas genom sitt sidhuvud (1).

När en E-faktura kommer in i Medius Capture extraheras data tillsammans med eventuella bilagor som är inbäddade i XML-fakturan. Du kan se bilagorna om du klickar på ikonen  (2).

Medius Capture extraherar alla bilagor och du kan öppna var och en av dem genom att klicka på filnamnet. Bilagorna skickas med fakturan till arbetsflödet så länge de är i format som stöds av MediusGo.

I Verifieringsfönstret hanterar du E-fakturor på samma sätt som du hanterar andra fakturor i Medius Capture.