Verifieringsfönstret

Klicka på kön Verifiering i arbetsköfönstret och sedan på en faktura så öppnas följande fönster:

Fönstret består av fyra delar:

1. Miniatyrer

Längst till vänster visas miniatyrer av alla sidor på fakturan. Bläddra enkelt genom att klicka på den sida du vill se. Ändra storlek på miniatyrerna genom att dra listen till höger eller vänster.

2. Bildinställningar

Ovanför fakturabilden finns knappar för att ändra storlek på bilden.

Längst till höger finns även knappar för att skriva ut bilden, ladda ned en kopia eller ta bort bilden. Om fakturan har flera sidor finns här också knappen Split som används för att dela upp fakturan. Läs mer om detta i artikeln Dela upp flersidiga filer.

3. Verifieringsfält

Till höger visas den information som tolkats på fakturan, vilka fält som visas bestäms på formuläret för leverantörsinställningar och finns beskrivet i en separat artikel.

De fält som är klara är markerade med en grön kvadrat medan de fält där det finns tveksamheter är markerade med en orange triangel.

4. Fakturabild

Mitt på fönstret visas fakturabilden där den tolkade informationen är markerad med gult.

När ett fält markerats i listan till höger visas en blå ram runt det tolkade värdet.