Korttransaktioner - Privat betalansvar

När du gör ett köp med företagskortet skickas transaktionerna till MediusGo Expense under natten och hamnar som enskilda utlägg under Ej inskickade utlägg.

Du avgör vad som avser privata köp och i så fall raderar de utläggen, medan du kompletterar med en kvittobild på de utlägg som ska skickas in till företaget för ersättning.

Klicka på de utlägg som visar att de behöver kompletteras. Klicka sedan på kamerasymbolen, välj Ta bild och komplettera transaktionen med en bild på ditt kvitto. Det går också att hämta en bild från telefonens bildbibliotek alternativt från tjänsten Sparakvittot.

(Arbetar du i webben lägger du till en bild på ditt kvitto från din dator i rutan Underlag för utlägg.)

Du skapar själv upp en Ny utläggsrapport genom att klicka på plustecknet och bockar i de utlägg du vill lägga till i din rapport.

Glöm inte att klicka på Skicka in rapporten.