Registrera kvitto direkt vid kortköp

För att inte riskera att tappa bort kvittot går det att lägga in kvittobilden i MediusGo Expense direkt vid köptillfället.

Om du fått kvittot via mail vidarebefordras det till expense@emea.medius.com. Då hamnar kvittot under Ej inskickade utlägg direkt.

Om du fått ett papperskvitto loggar du in i MediusGo Expense och skapar ett Nytt utlägg genom att klicka på plustecknet och fotograferar kvittot. Genom att klicka på Spara så hamnar kvittot under Ej inskickade utlägg.

När korttransaktionen sedan kommer in på användarkontot(efter nattens import av korttransaktioner) är det lätt att matcha korttransaktionen mot det redan skapade utlägget som ligger under Ej inskickade utlägg.

Klicka på rapporten som ligger under Ej inskickade utläggsrapporter, och vidare på de utlägg/korttransaktioner som visar att de behöver kompletteras.

Klicka på kamerasymbolen, där finns valet Hämta från befintligt utlägg. Koppla nu det sedan tidigare skapade utlägget till transaktionen och klicka på Spara.