Exportera sökresultat

Det är möjligt att göra två typer av exporter av sökresultatet, bilderna kan buntas ihop i en PDF och fakturainformationen kan sparas i en Excel-fil. Båda typerna görs på samma sätt där en länk till aktuell fil mailas till valda mottagare.

Välj fakturor

Steg 1 är att välja vilka fakturor som ska exporteras och detta kan göras på 3 sätt och du ser hela tiden ovanför fakturalistan hur många fakturor du markerat.

Totala resultatet

För att exportera alla fakturor på alla sidor i sökresultatet klickar du på markera alla.

Hel sida

För att markera alla fakturorna på aktuell sida bockar du i kryssrutan bredvid rubriken.

Enstaka fakturor

För att välja enskilda fakturor i sökresultatet bockar du i kryssrutan till vänster på respektive rad.

Välj mottagare

1. När du valt vilka fakturor som ska exporteras väljer du alternativ i droplisten.
    Väljer du Excel kan du även inkludera konteringsraderna i resultatet.
  2. Klicka på Exportera.

Ett formulär öppnas för att skicka ett mail till de personer som ska ha tillgång till filen.

1. Ange mottagare. Din egen mailadress är alltid föreslagen som mottagare men du kan lägga till och ta bort mottagare som du vill.
  2. Ange ett namn på filen som skapas.
  3. Skriv eventuellt ett meddelande.
  4. Klicka på Skicka.

Filen skapas och en länk mailas till angivna mottagare, det kan ta några minuter beroende på filstorlek.

Klicka på länken i mailet och filen öppnas och kan sedan laddas ned eller skrivas ut.

Observera att länken upphör att gälla efter 2 dagar.

Väljer du att inte ange dig själv som mottagare kommer du att få en bekräftelse via mail på att exporten skickats.

Vilka bilder tas med i PDF-exporten?

• Fakturabilder som är i PDF-format.
  • Bilagor, i PDF-format, som är av typen Faktura.
  • För delade fakturor som använder samma fakturabild följer endast ett exemplar av bilden med.

Vad kommer med i Excel-filen?

I Excelfilen tas alla de kolumner du valt att visa i sökresultatet med.

För att lägga till/ta bort kolumner eller ändra ordning på dem, gå till Inställningar i svarta menykolumnen.