TelliQ

1. Logga in på ditt användarkonto i MediusGoExpense.
  2. Klicka på plustecknet och välj Ny milersättning och vidare TelliQ.
    Du får nu upp de resor som registrerats via TelliQ, och kan bocka i de resor som du ska ha ersättning för. Det totala antalet kilometer summeras och det syns nu hur mycket du kommer att få utbetalt för dina resor.
  3. Klicka på Spara och inkludera sedan det samlade utlägget i en utläggsrapport som du skickar in till din organisation.