Övrigt

Sektionen Övrigt i fakturafönstret kan visas/döljas genom att klicka på i lilla menyn till höger.

För att expandera/minimera sektionen klickar man på

I denna del samlas information såsom:

FältBeskrivning
FakturaidInternt ID för fakturan i MediusGo databas. Sätts automatiskt vid import av faktura.
LöpnummerEv. löpnummer på fakturan som tilldelats av ekonomisystemet.
Föreg. vernrFöregående verifikationsnummer som tilldelats fakturan vid föregående bokning. (t.ex. vid prelbokning).
Senaste vernrSenast tilldelade verifikationsnummer för fakturan (om flera olika serier finns för prelbokning/defbokning).
AnkomstdatumDatum när fakturan ankom till systemet.
ImportdatumDatum när fakturan importerades till MediusGo.
Preliminärbokad, DefinitivbokadHär anges datum för när respektive bokningstransaktion skapades för överföring till ekonomisystemet.
BetaldDatum när fakturan betalades. Överförs i befintliga fall via integrationen från ekonomisystemet.