Felaktig mailadress eller lösenord

Om du loggar in via app.mediusgo.com, xxxxx.ascendo.se eller xxxxx.mediusgo.com och får detta meddelande:

Kontrollera då följande punkter:

1. Du skriver in din mailadress och inte ditt användarnamn.
  2. Mailadressen är korrekt stavad.
  3. Var noga med att skriva rätt lösenord, är du inte säker på att det är rätt beställ ett nytt via länken Glömt ditt lösenord?
  4. Kontakta din administratör för att kolla att den mailadress du försöker logga in med är den som är registrerad i Administrationsverktyget, samt att den är rättstavad där.
  5. Kolla att du anger rätt URL för att logga in. Använder du ett bokmärke kolla att det pekar mot rätt adress, dvs det ska inte peka mot idp.mediusgo.com
  6. Är du en ny användare som inte loggat in tidigare, och punkterna ovan inte löser problemet, be din administratör kontakta vår support genom att registrera ett ärende i vår kundportal