MediusGo Training - Kommande!

Passa på att anmäla er till vinterns och vårens utbildningar!
Nu finns schemat för 2024-års första laddning utbildningar publicerat, ni hittar dessa under följande länk: MediusGo Training!

Vi kommer att köra följande datum:

• 2024-05-15 - Dashboard och Sökfunktionen

Läs mer om innehållet i respektive utbildning på sidan MediusGo Training!

Alltid klockan 14.00 och vi håller på i ungefär 1 timma.

Så här gör du om du har önskemål på funktion eller ämne som kan lyftas under utbildningen
Har du önskemål på någon funktion som du vill att vi ska gå igenom, ange det vid anmälan så hoppas vi att vi har möjlighet att ta med den delen och om inte, planerar vi in det för framtida utbildningstillfälle!

Ta chansen att anmäla dig redan idag! Passa på att anmäla dig till alla våra kostnadsfria online-utbildningar som pågår fram till halvårsskiftet 2024. Kan du inte närvara vid den uttalade tiden så anmäl dig ändå så skickar vi den inspelade versionen till dig efteråt.

ANMÄL ER HÄR!