Allmänt om Administrationsverktyget

MediusGo Admin har 6 st huvudmenyer:

• Organisation
  • Attestreglemente
  • Verksamhetsregler
  • Basregister
  • Systemkonfiguration
  • Faktura

Dessa 6 menyer är tillgängliga oavsett administrationsbehörighet.

Under resp. huvudmeny finns ett varierande antal rubriker/funktioner beroende på huvudalternativ. Åtkomsten till dessa underfunktioner styrs genom administrationsbehörighet per roll och juridisk enhet.

De underfunktioner du som användare inte har behörighet till är gråa till färgen och går ej att klicka på.

De underfunktioner som har en vit textfärg har du behörighet att gå in på och därigenom administrera uppgifterna som finns på den sidan.

fönster meny öppen

Val av bolag

För att välja vilket bolag som ska administreras används droplisten överst på sidan.

fönster bolag öppen

Vissa menyalternativ är systemövergripande, då ser det ut så här

fönster bolag stängd