Språk och datum

Du kan själv ställa in vilket språk och datumformat Du vill använda i MediusGo.

Detta gör Du så här:

1. Klicka på  i den svarta menykolumnen
  2. Välj fliken Övrigt.
  3. Längst ner på formuläret finns alternativen Språk och Datumformat. Välj alternativ i droplisterna.
    Till datumformaten är även kopplat vilken tusentalsavgränsare som används i belopp. Vid svenska och danska används mellanslag och vid de engelska datumformaten används , (komma).
  4. Stäng formuläret
  5. För att ändringarna ska införas behöver du logga ut och in igen.