E-postnotifiering

Allmänt

E-postnotifiering avser funktionen i MediusGo som skickar ut e-post till de användare som har fakturor att handlägga.

För att användare ska erhålla e-post krävs att användaren har en registrerad e-postadress i administrationsverktyget.

Funktionen för e-postnotifiering schemaläggs på MediusGo-servern och utförs normalt en gång per dygn.

E-post notifiering skickas dock endast under förutsättning att användaren har minst en ny faktura i arbetskön sedan föregående utskick.

Funktionalitet

Tre typer av e-postnotifieringar finns i MediusGo:

• Nya fakturor: E-post skickas till alla användare som har en eller flera nya fakturor i sin privata arbetskö.
  • Förfallna fakturor: E-post skickas till alla användare som har en eller flera fakturor som är förfallna eller håller på att förfalla.
  • Fakturor till ersättare: E-post skickas till alla användare som har en eller flera fakturor i egenskap av att de är ersättare för en eller flera andra användare.