Mobila Kontering

Kontera faktura

För att kontera en faktura klickar du i fältet och börjar skriva in ett värde eller en beskrivning och väljer från listan som kommer upp. Sakgranska/attestera genom att bocka i rutan till höger om beloppsfältet.

Sök konteringsvärde

För att söka efter ett konteringsvärde dubbelklickar du i fältet på konteringsraden. Sökning kan ske på del av värde eller beskrivning genom att använda * vilket symboliserar ett eller flera okända tecken. Klicka därefter på Sök-knappen, välj rätt värde i listan och klicka på OK.

Meddelande på konteringsrad

Vill du skriva ett meddelande på en konteringsrad klickar du på pratbubblan till vänster på raden och skriver meddelandet i rutan som kommer upp. En fylld pratbubbla visar att det finns ett meddelande på raden och en tom att det inte finns det.