Mobila Fakturafönstret

När du klickar på en faktura i listan i köfönstret öppnas ett fakturafönster med möjlighet att bl.a. sakgranska/attestera, ändra kontering och skriva meddelanden

Fakturabild

Överst till vänster i fönstret finns knappen Fakturabild, klicka på den och fakturabilden visas. Klicka på knappen igen för att dölja bilden.

Fakturainformation

Överst till höger hittar du knappen Fakturainfo, här finns kompletterande information till det som visas i fakturafönstret.

Förfallodatum och Bokföringsdatum är, beroende på inställningar i administrationsverktyget, redigerbara.

För att dölja informationen klickar du på knappen Fakturainfo igen.

Meddelande

Knappen Meddelande ger möjlighet att läsa och skriva meddelanden. Antalet befintliga meddelanden indikeras i den röda cirkeln bredvid rubriken

Skapa nytt meddelande

Klicka på knappen Meddelande för att skapa ett meddelande på fakturan.

Skriv in text och tryck på knappen Lägg till. Det nya meddelandet läggs då överst i listan över samtliga meddelanden.

Till texten tillför systemet datum och vem som skrivit meddelandet. Texten kan inte raderas.

Skicka vidare

När du är klar med en faktura klickar du på Godkänn och får då upp ett formulär där du väljer mottagare och sedan skickar den vidare.