Dashboard - Faktura

På Dashboardens flik Faktura  visas aktiva fakturor.

Börja med att välja den period du vill se i datumfälten överst på fliken, datumen gäller fakturadatum.

Summa

Gäller aktiva fakturor med de fakturadatumen som angivits.

Aktiva fakturor

Gäller aktiva fakturor med de fakturadatumen som angivits.

Klicka på det grå fältet för att se en lista med aktuella fakturor

Fakturor i steg

Visar de fakturor som är aktiva i respektive steg utifrån de fakturadatum som angivits.

Klicka på det en stapel för att se en lista med aktuella fakturor

Fakturor importerade senaste 30 dagarna

Visar antalet fakturor som importerats på respektive datum under den senaste månaden. Klicka på en punkt för att visa fakturalistan.

Klicka i det grå fältet under diagrammet för att visa fakturor som importerats de senaste 12 månaderna

Fakturor sorterade på förfallodatum

Visar de fakturor som är aktiva i flödet utifrån förfallodatum. Klicka på en punkt för att visa fakturalistan.