Dashboard - Leverantör

På fliken Leverantör visas två diagram, ett med de största leverantörerna baserat på antal fakturor och ett med de största leverantörerna baserat på summa.

Börja med att välja den period du vill se i datumfälten överst på fliken, datumen gäller fakturadatum.

Möjlighet finns att filtrera leverantörer baserat på delar av namnet med hjälp av wildcards som * och %.

Klicka sedan på en av bitarna i diagrammet och en lista över den leverantörens fakturor visas.