Personlig Dashboard

Det finns möjlighet att skapa en personlig dashboard genom att samla de diagram man använder mest.

Bocka i rutan Favorit som ligger bredvid knappen Visa i Excel vid varje diagram.

Då skapas fliken Personlig dashboard med dessa diagram.

Diagrammen kan flyttas genom att klicka på den grå rubriklisten, hålla in musknappen och dra diagrammet dit du vill ha det.

För att ta bort diagram från den personliga dashboarden klickar man på krysset längst till höger på rubriklisten eller bockar ur favoritrutan på respektive diagrams huvudflik.