Buntvisning av sökresultat och rapporter

När Du har tagit fram ett sökresultat eller en rapport och vill bläddra igenom fakturorna är det enklast att använda funktionen Buntvisning.

Klicka på knappen Buntvisning ovanför sökresultatet

Ett nytt fönster öppnas där fakturabild och konteringsrader, för den faktura som är markerad i listan, visas.

Om fönstret inte öppnas kan det bero på inställningarna för popup-blockerare i webbläsaren, justera detta och klicka på knappen igen.

Genom att klicka och dra den grå linjen ovanför konteringsraderna kan utrymmet för raderna göras större/mindre.

Skapa PDF

Via knappen Skapa pdf ovanför bilden finns möjlighet att skapa ett PDF-dokument med samtliga fakturabilder i rapportresultatet.
I kolumnen Inkludera i pdf längst till vänster i fakturalistan kan man välja vilka fakturor som ska inkluderas i dokumentet. Dubbelklicka på rubriken för att markera/avmarkera alla fakturor. Om inget händer när Du klickar på knappen är förmodligen popup-blockeraren aktiv, detta visas i så fall på sökformuläret inte buntvisningsformuläret.