Aktivera meddelanden på återsökta fakturor

För att kunna se meddelanden på återsökta fakturor, samt kunna lägga till meddelanden på återsökta fakturor så behöver två faktorer vara uppfyllda.

Den första är systeminställningen ”AllowSearchMessage” vilket ni finner i Admin-panelen under Systemkonfiguration - Systeminställningar - Fliken Funktioner - parametern ”AllowSearchMessage”

Se till att denna står på ”Ja”.

Efter detta är gjort så måste ni säkerställa att ni har aktiverat meddelanden på era personliga inställningar.
Detta kan ni se först direkt på startsidan för MediusGo och kika i den svarta högerspalten. Om ikonen ”Meddelanden” är gråmarkerad (som bild nedan) så behöver ni klicka i den så den blir vitmarkerad.

Därefter måste en faktura öppnas i din personliga kö (eller annan aktiv faktura-kö) och säkerställa att samma knapp är vitmarkerad i den högerspalten.

Efter bägge är vitmarkerade och ”AllowSearchMessage” är aktiverat så kan ni logga ut och in i systemet, och skall därefter kunna skriva och se meddelanden på återsökta fakturor.