Maila supporten

Har ni problem med en specifik faktura, antingen värden som blivit feltolkade eller något annat fel, klicka på denna knapp ovanför fakturinformationen och ett formulär öppnas för att skicka ett mail direkt till vår support. Knappen är endast synlig för fakturaadministratörer.

Börja med att välja mellan att skapa ett supportärende eller rapportera tolkningsfel.

Väljer ni att skapa ett supportärende öppnas ett mailformulär med vissa fakturauppgifter förifyllda.

Beskriv problemet så noggrant du kan, om det gäller kontering/attest ange vilken rad det handlar om, vad du vill göra och eventuellt felmeddelande på raden. Klicka sedan på Skicka.

En bekräftelse på att vi mottagit ärendet kommer att skickas ut.

Väljer ni alternativet Rapportera fel vid tolkning öppnas ett annat formulär där ni markerar de fält det handlar om och skriver en kommentar till varje fält. Ingen bekräftelse kommer att skickas ut.

Oavsett vilket alternativ ni väljer kommer knappen med kuvertet bli blått och brevet sparas som ett systemmeddelande.