Bokmärke

Om du vill följa en faktura i flödet oavsett vem den ligger hos kan Du använda funktionen Bokmärke.

Öppna fakturan du vill följa och klicka på knappen överst i fakturafönstret, stjärnan blir då svart, och fakturan finns sedan i en lista under knappen Bokmärken uppe till höger i fönstret.

Klicka på den knappen och du får fram en lista med de fakturor du markerat och kan se var i flödet de befinner sig.

Klicka på en faktura i listan och fakturan öppnas i ett separat fönster.

Ta bort fakturan från listan genom att klicka på krysset till vänster på raden.